SlotPlanet heette vroeger Amsterdams Casino. Het biedt “maar” 8 verschillende krasloten op dit moment, maar het zijn wel erg leuke! Je kunt ze eenvoudig en makkelijk online spelen, en je inleg kun je storten met bekende middelen zoals iDeal, Creditcard en VISA.

De kaarten zijn African Hunt, een kraslot in het thema van een safari in Afrika, waar bij je als jager op de kaart krast. Daarnaast heb je de Isle of Fortune, een kaart in het thema van “zoek de schat op het schatteneiland” waarbij je de schatlocaties kunt openkrassen. Dan is er de “Treasure Tomb”, een stijlvolle kaart in het thema van “Oud Egypte”. Denk aan mummies, pyramides, farao’s en hyrogliefen. Een mooie online 3D kaart. LAst but not least is er nog de Secret Treasure. Deze kaart is in het thema “piraten”, wat natuurlijk onlosmakelijk verbonden is aan buit maken.

Probeer ze hieronder eens uit! Bij SlotPlanet moet je wel altijd eerst even registreren, wat het alleen maar makkelijker maakt om daarna altijd met je account te blijven spelen, gratis of om echt geld.

Terug naar overzicht kraslot aanbieders

Speel nu