3Wow

4.5 /5
€200 gratis + 20 gratis loten Spelen

3Wow Features

3Wow Overige info

3Wow

€200 gratis + 20 gratis loten

Leuke prijzen winnen met 3Wow en Super 3Wow krasloten

Met 3Wow en Super 3Wow krasloten kun je online grote geldprijzen winnen. 3Wow is een kraslot met negen vakjes. Je koopt het online voor 2 euro. Je kunt vervolgens de 9 vakjes open krassen door er met je muis op te klikken. Het lot werkt net zoals een papieren kraslot. Wanneer je drie gelijke bedragen open krast dan win je dit bedrag. Daarnaast kun je op het 3Wow nog een bonusvakje open krassen. Als je een prijs hebt gewonnen dan staat onder het bonusvak een verdubbelaar. Je gewonnen prijs wordt vermenigvuldigd met het getal dat in het bonusvak staat. Stel je wint dus tien euro en de verdubbelaar geeft het cijfer 3, dan win je in totaal dus 30 euro.

De hoofdprijs: Bedrag ineens of in termijnen

Als je de hoofdprijs wint bij 3Wow, dan kun je kiezen. Je kunt een bedrag van € 1.00.000 euro laten uitbetalen in maandelijkse bedragen van € 5555. Wil je liever in één keer cashen, dan wordt er een bedrag van 250.000 euro op je rekening gestort. Dit is dus fors minder, maar je kunt er wel direct over beschikken. Als je kiest voor het miljoen duurt het in totaal 15 jaar voordat je totale prijzengeld is uitgekeerd. Wil je daar niet op wachten dan kun je kiezen voor het bedrag ineens. Hierover kun je uiteraard direct beschikken. Ideaal als je een huis of een mooie auto wilt kopen, een verre reis wilt maken of een grote verbouwing wilt laten uitvoeren.

Super 3Wow, voor de absolute hoofdprijs

Super 3Wow is een variant op het populaire kraslot spel 3Wow. Je speelt dan niet met 1 kraskaart maar met drie kraskaarten tegelijk. Dit vergroot je winkansen natuurlijk aanzienlijk. Je betaalt voor een 3Wow kraslot slechts 2 euro. Gezien de prijzen die je ermee kunt winnen is dit een laag bedrag. Bij veel online krasloten moet je veel hogere bedragen inzetten om kans te maken op de hoogste prijzen. Daar zijn de prijzen namelijk vrijwel altijd gekoppeld aan de inzet. Met andere woorden: je kunt al spelen voor slechts 25 cent per keer, maar dan kun je maximaal 2500 euro winnen. Nog steeds een leuke prijs natuurlijk, maar het is wel iets anders dan een miljoen winnen met een inleg van slechts twee of in het geval van Super 3Wow 6 euro per speelronde.

Krasloten tellen niet mee als vrijspeelbonus

Let wel op als je online gaat gokken met krasloten. Krasloten tellen in de meeste gevallen niet mee als vrijspeelbonus. Dus heb je je aangemeld bij een online casino en heb je een welkomstbonus gekregen? Of heb je een storting gedaan die een extra bonus opleverde? Houd er dan rekening mee dat je niet aan je vrijspeelverplichting (wagering) voldoet door krasloten te kopen. Ook bingo spelen telt vaak niet mee. Om je bonus vrij te spelen ben je over het algemeen aangewezen op het gokken op de fruitkasten. Het geld dat je hiervoor inzet telt altijd voor 100% mee als vrijspeelbonus. Lees dus eerst goed de voorwaarden voordat je je geld vergokt.