Sport kraskaarten

Online krassen, maakt zoveel mogelijk. Verschillende spelletjes en varianten. Voor ieder dat van sport en weddenschappen houdt is de sport versie van krasloten misschien wel de nieuwste rage. Je hoeft niet meer te wachten tot een match is afgelopen. Kras en win direct!

Ready, Set, Go!

Voorbeeld van Ready Set Go kraslot

De leukste kraskaart ooit. Je krijgt 6 enorme beeldschermen op beeld, waarbij je 3 dezelfde symbolen moet vinden onder de kraslagen. De hoofdprijs is 200.000 euro. Je koopt je kaart, je krast de lagen weg en weet direct of je winnaar bent.

Wereld Kampioen

Voorbeeld van “World Champion”

Houd je meer van voetbal? Ook aan de voetballiefhebbers is gedacht. Wereld Kampioen is het krasspel, dat jij moet spelen. Vind drie dezelfde voetballers onder de kraslagen en maak kans op de fantastische jackpot van 200.000 euro. Vind je de gouden beker? Dan wordt de prijs nog eens verdubbeld ook. Laat deze kans je niet voorbij gaan!

Meer sporten

Zo kan je krassen in elk genre van sport. Ga hardrennen of bowlen, alles kan. Je hoeft niet eens meer je huis uit. Koop online, kras online en win direct. Zo eenvoudig is het om rijk te worden. De grote jackpots liegen er niet om. Ook jou leven kan zo met een kras veranderen.

Alle sport kraskaarten zijn ook gratis te spelen. Je kunt de spelletjes in een oefenmodus gratis uitproberen. Bekijk wat je kansen zouden zijn in een echt spel. Proef de sfeer eens. De spanning van een real match begint, zodra jij je kraskaart kiest.

Sport krasloten vind je bij onder andere:

Nr. Casino Bonus Rating Probeer nu
1 €150 welkomstbonus + €50 Free Spins Probeer nu Review
2 €250 welkomstbonus Probeer nu Review
3 €100 welkomstbonus Probeer nu Review

Bij ieder laagje dat jij wegkrast stijgt de spanning. Vooral als je al twee juiste plaatjes hebt. De vraag of de derde ergens onder verstopt is, maakt het krassen juist zo leuk. Probeer alle sport varianten van de kraskaarten uit en ontdek zelf wat jouw favoriet is. Vergeet niet je bent maar een kras verwijderd van de jackpot.

Terug naar overzicht