Win for Life

win for life logo

Wat is win for life?

Win for Life is een krasloten spel van de Belgische Nationale Loterij. Voor maar € 3,- koop je een kraskaart (volgens de Loterij met 1 winstkans op 4), waarmee je niet alleen kans maakt op geldprijzen tot wel € 2.500,- maar ook op een werkelijk erg prettige hoofdprijs: namelijk een bedrag € 2.000,- ELKE MAAND, voor de rest van je leven. Stel je eens voor hoe lekker dat is.

Online krassen?

Zoek je Win for Life-achtige kraskaarten online? Deze 3 sites zijn geschikt:

Nr. Casino Bonus Rating Probeer nu
1 €150 welkomstbonus + €50 Free Spins Probeer nu Review
2 €250 welkomstbonus Probeer nu Review
3 €100 welkomstbonus Probeer nu Review

Win For Life is een erg populaire loterij in België. Het is een relatief eenvoudig spel waarbij spelers een vast bedrag kunnen winnen voor de rest van hun leven. Om deel te nemen aan het spel, moet je een Win For Life-ticket kopen bij een erkende loterijverkoper. Het ticket heeft zes vakken, elk met een reeks nummers van 1 tot 45. Je moet 6 nummers kiezen in elk vak.

Als je deelneemt, kun je kiezen uit drie verschillende inzetten:

  • € 2 per inzet: je wint € 500 per maand voor de rest van je leven als je alle 6 nummers correct hebt gekozen.
  • € 4 per inzet: je wint € 1.000 per maand voor de rest van je leven als je alle 6 nummers correct hebt gekozen.
  • € 6 per inzet: je wint € 2.000 per maand voor de rest van je leven als je alle 6 nummers correct hebt gekozen.

Als je niet alle 6 nummers correct hebt, kun je nog steeds winnen door 5, 4, 3 of 2 nummers correct te hebben. De prijzen variëren afhankelijk van het aantal correcte nummers en het type inzet dat je hebt gekozen.

Wat zijn de kansen om te winnen?

De kansen om de hoofdprijs te winnen bij Win For Life zijn redelijk klein, maar ze variëren afhankelijk van het type inzet dat je hebt gekozen. Voor een € 2-inzet is de kans om de hoofdprijs te winnen ongeveer 1 op 1,6 miljoen, terwijl de kans voor een € 6-inzet ongeveer 1 op 600.000 is. De kans om een ​​van de kleinere prijzen te winnen is hoger en varieert ook afhankelijk van het type inzet en het aantal correcte nummers.

Hoe ontvang ik mijn prijs?

Als je een prijs hebt gewonnen bij Win For Life, moet je je ticket bewaren en naar een erkende loterijverkoper gaan om je prijs te claimen. Voor de hoofdprijs van € 500, € 1.000 of € 2.000 per maand voor de rest van je leven, zal de Nationale Loterij het bedrag maandelijks op je bankrekening storten. Voor kleinere prijzen kun je het bedrag contant ontvangen bij de loterijverkoper.

Krasbiljetten

Omdat Win for Life niet veel verschilt van de standaard krasbiljetten die je mogelijk al kent, is het uitleggen van de spelregels simpel. Je koopt een krasbiljet, en krast daarop enkele vakjes open. Aan de hand van de symbolen die onder de kraslaag vandaan komen, kun je zien welke prijs je hebt gewonnen. Doorgaans moet je drie dezelfde symbolen krassen om een prijs te winnen.

Spel uitleg

Bij Win for Life werkt het ongeveer net zo: op een kraslot staan 2 speelzones: Onder en Boven. In de Bovenzone staan 2 cijfers verborgen. De onderste rij cijfers zijn “jouw cijfers”. Ook deze 4 cijfers zitten uiteraard onder de kraslaag. Wanneer win je nu? Dat gebeurd wanneer één van de winnende cijfers van Boven gelijk is aan een van jouw cijfers onder. Het bedrag dat je wint, staat al onder het cijfer. Met 1 op de miljoen krasloten maak je kans om de fantastische hoofdprijs te winnen, die dus voor het leven is: win for life.

Populariteit

Sinds de start in 1998 is het krasbiljetten spel uitgegroeid tot het meest opbrengende krasspel van België. Geen wonder: voor veel mensen is het idee om maandelijks € 2.000,- extra te ontvangen een droom: een oplossing voor al je geldzorgen voor de rest van je dagen, of een welkome aanvulling die je voor luxe en comfort kunt inzetten.