Miljonair worden met online krassen

Krasloten kan je kopen in de winkel en thuis in alle rust openkrassen. Spannend, maar de hoofdprijzen vallen dikwijls tegen. Dat is wel anders als je online gaat krassen. De digitale kraskaarten van de ontwikkelaar Pragmatic Play zijn ‘one-of-a-kind’. De ontwikkelaar bracht in het verleden diverse gokkasten uit en die bleken een waar succes. Niet gek ook dat Pragmatic Play ervoor koos om de bekendste gokkasten ook een eigen kraslot te geven. Je kan nu dan ook krassen op de loten ‘Wolf Gold’ en ‘Diamond Strike’.

De online krasloten van Pragmatic Play beschikken over een hoger uitkeringspercentage. Er zijn zelfs uitschieters te vinden van 95% en dat is bijna een verdubbeling van de winstkans in de winkel. Het assortiment aan krasloten is groot, dus je hebt keuze genoeg in het online casino.

Hoe werkt een online kraslot?

De spelprovider bracht al meerdere online krasloten uit. Je kan zelf bepalen welk lot je koopt en tegen welke prijs. Je krijgt ook de kans om meer dan één lot te kopen, bijvoorbeeld 50 krasloten in één keer. Dit komt het uitbetalingspercentage wel ten goede, dus het is te overwegen. De krasloten zijn simpel en niet zo anders als in de winkel. Je moet de vakjes openkrassen, bijvoorbeeld door erop te klikken. Speel je op de mobiele telefoon, dan kan jij met je vinger over de vakjes bewegen. Meestal moet je drie dezelfde bedragen of afbeeldingen vinden om een prijs te kunnen winnen.

Wat zijn de bekendste krasloten van Pragmatic Play?

Pragmatic Play bracht al meerdere krasloten uit, maar online zijn er maar een paar grote successen te vinden. De bekendste krasloten van Pragmatic Play zijn de Hot Safari, 7 Piggies, Queen of Gold, Panda Gold, Diamond Strike, Wolf Gold en de Gold Rush. Het kraslot Panda Gold beschikt over het hoogste uitkeringspercentage. Het is alleen de Wolf Gold kraslot die een hoofdprijs biedt van één miljoen euro. De overige krasloten beschikken over een hoofdprijs van tussen de 5000 euro en de 250.000 euro. De krasloten met de hoogste hoofdprijzen bieden de laagste winstkans. Maar misschien win jij wel de miljoenenprijs op een online kraslot en mag jij jezelf straks miljonair noemen.