Amerikaan wint wederom 4 miljoen dollar met een kraslot

Er zijn mensen die eigenlijk altijd wel geluk hebben. De 50-jarige Mark Clark uit Michigan zoekt het geluk ook wel een beetje op en is een verwend gokker. De Amerikaan koopt vrijwel iedere week enkele krasloten en doet mee met de bekende Amerikaanse loterijen. Hoewel hij nooit een mooie prijs won met een loterij, wist hij wel de grootste geluksvogel aller tijden te worden met zijn krasloten. Clark won halverwege 2020 voor de tweede keer in zijn leven de hoofdprijs op een kraslot. In amper drie jaar tijd pakte hij tweemaal de hoofdprijs van 4 miljoen dollar. In de Nederlandse winkels zijn er geen krasloten te koop met prijzen die daar ook maar in de buurt komen.

Speciaal muntje

Mark Clark vertelde in een interview dat hij nooit van zijn leven had verwacht ook maar één keer een jackpotprijs te winnen. Hij kon het moeilijk onder woorden brengen wat hij voelde toen hij de hoofdprijs voor de tweede keer won in drie jaar tijd. Clark vertelde wel dat hij in 2010 een muntje had gekregen van zijn vader. Het muntje zou geluk brengen en zit al lange tijd in de familie. Zijn vader gebruikte de munt altijd voor zijn krasloten, maar had nooit zoveel geluk als zijn zoon. ‘Ik geloof er heilig in dat dit speciale munten me heel veel geluk heeft gebracht’, aldus de winnaar.

Gestopt met werken

Clark won zijn eerste jackpot in de laatst maand van 2017. Direct daarna stopte de winnaar met werken en ging hij wat vaker vissen. Hij kon eindelijk meer tijd doorbrengen met zijn kinderen en familie. De Amerikaan vertelde ook dat hij voor zijn miljoenenwinst geen makkelijk leven had, maar dat tegenwoordig alles bijzonder goed ging.