Fantasy krasloten

De leukste kraskaarten op het internet zijn zeker de fantasie krasloten. Ben je iemand, dat houdt van mooie tekeningen en nog stiekem gelooft in feeën en tovenaars, dan zijn deze krasloten echt voor jou gemaakt. Ze geven je ook nog eens fantastische prijzen. De fantasiewereld der krasloten bestaat uit 24 spelletjes. Ieder kraslot heeft zo zijn eigen thema. Er zit zeker een lot tussen wat jou aandacht trekt.

Spy Comics

Ben je meer een stripverhaal fanaat, dan moet je de Spy Comics zeker eens uitproberen. Het kraslot is volledig in de thema van het stripboekje ontworpen en het spannende achtergrondmuziekje voegt extra spanning toe aan het spel. Het is de bedoeling, dat je 3 x een spy comic figuurtje moet vinden onder de kraslagen. Je hebt slechts 4 pogingen om de plaatjes te vinden en de hoofdprijs van 20.000 euro te winnen.

Lucky Eggs

Het Scratch2cash kraslot om eens te proberen rondom Pasen is zeker de enige echte paashaas kraslot ‘Lucky Eggs’. De haasjes hebben zich in het grasveld verstopt en wachten op jou. Klik op hun witte tasjes en kijk of er paaseieren in zitten. Heb je de paaseitjes gevonden? Kras dan het laagje op de eitjes weg voor je prijzen.

The Fairy Tale

Voor iedereen, dat dol is op feeën, is het kraslot ‘The Fairy Tale’ een must. Het is een geweldig kasteel, waar kleine feeën in zijn verstopt. Achter ieder raam schuilt er een. Zoek drie gelijke feeën en maak kans op een geweldig hoofdprijs.

Zo kunnen we er nog een hele reeks opnoemen. Fantasie krasloten zijn voor iedereen leuk. De thema´s zijn op een speelse wijze geïntegreerd met het spel, terwijl de prijzen die daar weer tegen over staan zeer serieus zijn.
Je hoeft je huis niet meer uit om een kraslot te kopen. Bekijk vandaag nog het online assortiment en win!

Terug naar Scratch2cash overzicht