Bingo 90 kraslot

Bingo 90 kraslot Features

Bingo 90 kraslot Overige info

bingo 90 kraslot

Scratchticker

De reden waarom het Bingo 90 kraslot van Scratchticker zo populair is, moge duidelijk zijn: het prijsgeld kan wel oplopen tot maar liefst € 1000,-. Niet gek wanneer je maar € 0,50 voor een kraslot betaalt. Je speelt het lot door op 2 bingokaarten tegelijk te spelen, en je wint wanneer je 5 winnende nummers of meer hebt. Heb je een volle Bingo kaart? Dan win je zeker! De nummers die je met krassen om te kunnen winnen, staan links op de loten aangegeven. Dat betekent dat je een vrij grote winkans hebt. Daar staat dan tegenover dat alleen de hoogste prijs telt bij dit lot. Het kan overigens zijn dat deze kaart niet goed op je mobiel werkt.

Gratis krassen of om echt geld

Je kunt het Bingo 90 kraslot gratis spelen voor de fun, of om echt geld. Credits kun je kopen via iDeal, mobiele telefoon of je creditcard. Je kunt je prijzengeld laten uitbetalen op je eigen bank- of girorekeningnummer, wanneer je meer dan € 10,- hebt verzameld aan gewonnen prijzen. ZO’n bedrag heb je doorgaan als snel bij elkaar.

Tot slot

Al met al een enorm leuk kraslot, helemaal gestijld in de gezellige bingo sfeer. Wie is er geen liefhebber van het 90 ballen bingo spel? Deze kaart is een aanrader voor iedereen die voor niet al teveel geld eens wil krassen op internet.