Cricket Star Scratch

4.7 /5
€200 gratis + 20 gratis loten Spelen

Cricket Star Scratch Features

Cricket Star Scratch Overige info

Cricket Star Scratch

€200 gratis + 20 gratis loten

Online krasloten kan je kopen in bijna alle online casino’s. De ontwikkelaars toveren bekende gokkasten steeds vaker om in een kraslot. Liefhebbers van krassen kunnen bijvoorbeeld ook de Cricket Star Scratch spelen van Microgaming. De sport cricket speelt de hoofdrol, maar dat zal je niet verbazen. De hoofdprijs is ideaal, want je kan 10.000 keer de inzet winnen. Het theoretische uitkeringspercentage is 95,04%, een stuk hoger dan de krasloten die jij bij de sigarenboer kan kopen.

Hoe werkt het kraslot?

Het Cricket Star Scratch kraslot kan je met hele lage en met hele hoge geldbedragen spelen. Het maakt niet uit met welke inzet je speelt, het uitkeringspercentage en de hoofdprijs blijven gelijk. Je moet minimaal 0,25 euro inzetten per kraslot en je mag krasloten van 10 euro per stuk aanschaffen. Je kan één Cricket Star Scratch kraslot kopen, maar ook 10, 25 of zelfs 50 krasloten tegelijkertijd. Open de vakjes door ze aan te klikken of maak gebruik van de automatisch modus. Het is wel een stuk spannender als jij langzaam het kraslot opent.

Het Cricket Star Scratch kraslot heeft negen vakjes per lot. Het doel is om drie dezelfde symbolen te vinden onder de vakjes. Hoeveel geld je kan winnen, dan hangt af van de prijs van het kraslot en het symbool dat jij driemaal hebt gevonden op de Cricket Star Scratch. Het is een leuke bezigheid en je kan de krasloten ook op de mobiel kopen en openkrassen.

Hoe win ik de hoofdprijs?

De hoofdprijs op het Cricket Star Scratch kraslot kan je winnen door driemaal het symbool van de Australische cricketspeler te vinden. Je krijgt jouw inzet dan 10.000 keer teruggestort op jouw speelsaldo. De hoofdprijs kan uitkomen op maximaal 100.000 euro. Het is dus mogelijk om een gigantische prijs te winnen binnen enkele seconden.

Overige prijzen op de Cricket Star Scratch

Er zijn ook nog tal van andere prijzen te winnen op de Cricket Star Scratch. De Engelse cricketspeler keert 2500 keer de inzet uit. De wicketkeeper kan je 100 keer de inzet opleveren en de Afghaanse speler tot 10 keer de inzet. De catcher is goed voor maximaal vijf keer de inzet en is dus een stuk minder waardevol. De fans kunnen je een verdubbeling van de inzet opleveren op het kraslot Cricket Star Scratch.