Jackpots of Goo

4.7 /5
€100 welkomstbonus Spelen

Jackpots of Goo Features

  • Rood: 5 euro
  • Geel: 10 euro
  • Roze: 25 euro
  • Groen: 50 euro
  • Blauw: 125 euro
  • Paars: 5000 euro

Jackpots of Goo Overige info

  • Software: GW Games

Jackpots of Goo

€100 welkomstbonus

Je kan een kraslot in de winkel kopen of gewoon online. Bij diverse legale online casino’s worden de online krasloten aangeboden. Een van de leukste kraskaarten is de ‘Jackpots of Goo’. Het digitale kraslot is gemaakt door GW Games en staat bekend om zijn kleurrijke vormgeving. Je kan ook nog eens een hoofdprijs winnen van 5000 euro. Het gemakkelijk te begrijpen spel zit vol met features, waardoor alles net wat spannender zal zijn. Ontdek hieronder hoe het Jackpots of Goo online kraslot werkt en wat je allemaal kan winnen.

Spelregels

De spelregels van de Jackpots of Goo kraskaart zijn heel simpel. Je kan aan de zijkant van het speelscherm de inzet veranderen. De Jackpots of Goo krasloten zijn te koop voor één, twee, drie, vier of vijf euro. Hoe meer je neerlegt voor een kraslot, des te meer geld je kan winnen. Je moet eerst aan een wiel draaien, waarop allerlei getallen staan. Het getal waar het wiel stopt is ook gelijk het aantal vakjes dat jij mag openen. Er zijn 20 vakjes (potten) die je kan openen per kraslot. Zodra je drie dezelfde symbolen hebt gevonden win je een prijs. Hoeveel die prijs is, dat ligt aan het symbool en de vermenigvuldiger.

Gratis pot openen

Alle spelers mogen één extra grote pot gratis openen. De pot herbergt geen symbool, maar andere leuke dingen. Het kan gaan om een vermenigvuldiger, extra vakjes dat je mag openen of een prijs. Bij ieder nieuw kraslot mag jij weer het grote vakje openen en maak je kans op extra prijzen.

Mystery prijs

Dat is nog niet alles, want je kan ook nog een mystery prijs winnen op het Jackpots of Goo kraslot. De online kraskaart heeft een meter, ook wel de Bonus Goo Meter genoemd. Je kan door acht rode potten te vinden de meter laten vollopen. Als dat lukt dan krijg je meteen een mystery prijs toegekend. De meter kan je laten vollopen met meerdere krasloten, je hoeft dus niet in één keer alle acht rode potten te vinden onder de vakjes.

Prijzen op het Jackpots of Goo kraslot

Je kan op de Jackpots of Goo kraskaart zes verschillende prijzen winnen. Het ligt aan het symbool wat de prijs zal zijn op het online kraslot. De prijzen bedragen minimaal 5 euro en maximaal 5000 euro. Onderstaande prijzen zijn gebaseerd op een kraslot van 5 euro.