Lost Vegas Zombies Scratch

4.7 /5
€200 gratis + 20 gratis loten Spelen

Lost Vegas Zombies Scratch Features

Lost Vegas Zombies Scratch Overige info

Lost Vegas Zombies Scratch

€200 gratis + 20 gratis loten

De Lost Vegas Zombies Scratch is een digitaal kraslot in het online casino. Het spel werd gemaakt door Microgaming in samenwerking met Kwikwin Studios. De kans dat jij een prijs wint op de Lost Vegas Zombies Scratch is groter dat op de krasloten die in de winkel liggen. De game heeft een theoretisch uitkeringspercentage van 96%. Er moet wel gezegd worden dat de hoofdprijs wat laag is. Je kan maximaal 250 keer de inzet winnen op het Lost Vegas Zombies Scratch kraslot. Mocht het spel je bekend voorkomen, dat kan. Het kraslot is gebaseerd op de Lost Vegas gokkast van dezelfde ontwikkelaar.

Hoe werkt het Lost Vegas Zombies Scratch kraslot?

Het Lost Vegas Zombies Scratch kraslot is echt heel simpel. Je moet eerst een kraslot kopen en jij mag zelf kiezen hoeveel het lot kost. De minimale prijs is 0,25 euro per lot en je mag maximaal 50 euro aan een kraslot besteden. Je kan één, 10, 25 of zelfs 50 krasloten in één keer kopen. Je kan de vakjes openkrassen door er met je muis overheen te glijden. Je kan de vakjes ook aanklikken of alle vakjes automatisch met één muisklik openen. De laatste optie heeft ook wel de naam ‘Turbo Modus’. Je kan een prijs winnen door drie keer hetzelfde symbool op het Lost Vegas Zombies Scratch lot te vinden. Hoeveel je wint, dat hangt af van het symbool dat jij driemaal hebt gevonden.

Hoe win ik een prijs?

De hoofdprijs van 250 keer de inzet kan je winnen door driemaal de foto van de zombies te vinden. Het gaat om een foto waar alle zombies opstaan. De Elvis-zombie is ook wel interessant met een potentiële prijs van 20 keer de inzet. De zombie fotograaf levert maximaal 10 keer de inzet op, gevolgd door de verpleegsters met vijfmaal de inzet. De danseressen verdubbelen de inzet.