Roll the Dice

3.8 /5
€100 welkomstbonus Spelen

Roll the Dice Features

Roll the Dice Overige info

Roll the Dice

Roll the Dice kraslot
€100 welkomstbonus

Roll the Dice is een fancy kraslot dat je onder andere speelt bij Unibet. Erg prettig daarbij is dat je bij Unibet maxiaal € 200 gratis inleg krijgt om te spelen, en ook nog eens 20 gratis spins op een fruitmachine, maar dit terzijde ;-).

Hoe speel je op dit kraslot?

Kies allereerst het bedrag waar je om wilt spelen met de + en – knoppen aan de meterbalk. Je inzet is van toepassing op elke kolom die je hebt geselecteerd. Uiteraard is het hier: hoe hoger je inzet, hoe hoger je winst. Vervolgens kies je het aantal kolommen waar je mee wilt spelen. Dat doe je simpelweg door ergens op de betreffende kolom of zijn nummer te klikken. Je moet natuurlijk minimaal 1 kolom selecteren.

De dice rollen

Vervolgens start je het spel met Play. De drie thema dobbelstenen oftwel de Dice verschijnen nu in beeld.Wanneer er nu op een van de drie kolommen 3 identieke symbolen verschijnen, dan win je de prijs die aan de kolom gekoppeld is. Zo simpel is het!

Bonus ronde en maximaal inzetten

Je kunt vrij gemakkelijk maximaal inleggen door de Play Max knop te kilkken. Dan selecteer je automatisch alle 5 de rijen om mee te spelen. Er is ook nog een bonus ronde die je bereikt door 3 bonus symbolen te krassen. In deze ronde klik je op Spin om het wiel te laten draaien en je gegarandeerde bonus ronde prijs te incasseren,