Wild Win Doubler

4.6 /5
€200 gratis + 20 gratis loten Spelen

Wild Win Doubler Features

Wild Win Doubler Overige info

Wild Win Doubler

€200 gratis + 20 gratis loten

Je kan in de winkel een kraslot kopen, maar het nog makkelijker op het internet. De Wild Win Doubler online kraslot kom je bijvoorbeeld tegen in het assortiment van de aanbieder Scratch2Cash. Het fijne van online krasloten is dat ze goedkoper zijn en de winstkans hoger is. Vaak zijn de hoofdprijzen ook nog een stukje hoger en aantrekkelijker. Je kan de Wild Win Doubler al kopen vanaf een zeer laag bedrag en ook dan kan je duizenden euro’s winnen. Wil je meer weten over de Wild Win Doubler kraskaart, lees dan hieronder even verder!

Hoe werkt het Wild Win Doubler kraslot?

Het Wild Win Doubler is een eenvoudig kansspelletje. Je moet proberen om cijfers met elkaar overeen te laten komen, want alleen dan win je een prijs. De hoofdprijs is 150.000 euro en dat bedrag kan je dus binnen enkele seconden al winnen. Als eerste moet je twee cijfers openkrassen, deze staan bovenin. Dit zijn jouw winnende cijfers. Je moet daarna de tien onderstaande vakjes open krassen. Staat er bij een van de vakjes een cijfer dat overeenkomt met je winnende cijfer, dan win je de bijbehorende prijs. Dit kan een laag bedrag zijn, maar ook de hoofdprijs. Er is ook nog een speciaal stersymbool en die levert je sowieso een prijs op. Je kan ook een X2-symbool open krassen en dan krijg je jouw geldprijzen twee keer uitgekeerd.

Wat kost het Wild Win Doubler kraslot?

Het Wild Win Doubler kraslot kan je ook met een klein budget kopen. Een kraslot kost dan namelijk 50 cent, dat is het minimale bedrag. Je kan ook een lot van 2,50 euro, 5 euro, 7,50 euro of 10 euro kopen. Hoe hoger je inzet, des te hoger de prijzen zijn. Bij een minimale inzet is de hoofdprijs 7.500 euro en bij de maximale inzet 150.000 euro. Het uitkeringspercentage bedraagt 93,50% op de Wild Win Doubler kraskaart, dat is veel hoger dan de krasloten in de winkel.