Wings of Cash

4.5 /5
€200 gratis + 20 gratis loten Spelen

Wings of Cash Features

Wings of Cash Overige info

Wings of Cash

€200 gratis + 20 gratis loten

Online krasloten bieden fantastische kansen op mooie prijzen. De Wings of Cash kraslot kan je ook online kopen en openkrassen. Verschillende aanbieders van online krasloten hebben de Wings of Cash in het spelaanbod staan. Je moet proberen om één of meerdere van jouw ‘winnende nummers’ op het lot te vinden. Je kan ook nog een speciaal 2X symbool krassen en dan win je jouw prijs twee keer. Er zijn ook expanders en dan krijg je alle winstbedragen op een bepaalde lijn. Je kan dus met een kleine inzet enorme prijzen winnen op de Wings of Cash kraslot.

Inzetten en winnen

Je kan als je een Cash of Wings kraslot koopt zelf de inzet bepalen. Het goedkoopste kraslot kost 25 eurocent en de duurste zijn 10 euro. Een hogere inzet staat gelijk aan hogere prijzen. Je kan maximaal 100.000 euro winnen op de Cash of Wings online kraslot. Na aankoop moet je de vakjes openkrassen, dat kan handmatig of automatisch. Wil je het automatisch doen dan moet je op de knop ‘Scratch All’ klikken. Je ziet gelijk of je gewonnen hebt en hoe hoog de prijs is.

De achtergrond van het Wings of Cash kraslot doet je al snel denken aan een nazomerse dag. Je geniet van de vogeltjes en de blauwe lucht. Als je een prijs hebt gewonnen dan klinkt er een triomfantelijk geluidje. Misschien win jij wel 100.000 euro op de Wings of Cash kraslot.

Online krassen

Je kan de Wings of Cash kraslot kopen bij Scratch2Cash. De aanbieder van online kraskaarten geeft nieuwe spelers een cadeautje. Je krijgt 20 gratis online krasloten en een stortingsbonus van 200 euro. Stort je 200 euro, dan krijg je 400 euro tegoed voor kraskaarten. Je kan dan ook de Wings of Cash kraslot aanschaffen met jouw bonusgeld.