Winnaar kraslot ontvangt 2000 euro per maand

Winnende kraslot

Een klant in de krantenwinkel Asterix in Pulle bij Zandhoven (België) heeft een wel erg mooie prijs overgehouden aan zijn winnende kraslot. Hij kocht een winnend krasbiljet van Win for Life. Wat houdt de  prijs is? Zolang hij leeft krijgt dee gelukkige winnaar vanaf nu elke maand maar liefst € 2.000,- op zijn bank rekening gestort.

Een beetje van slag

De betreffende geluksvogel is een vaste klant bij de winkel. Wel wil hij graag anoniem blijven, en uiteraard respecteert de eigenaar van de winkel dat. De eigenaar, Paul Janssens, verklapt wel “dat de klant  zijn kraslot heeft gekocht, vervolgens in zijn auto is gestapt, daarna het lot heeft open gekrast om vervolgens een klein beetje beduusd opnieuw de winkel binnen te komen. Bij binnenkomst vertelde hij dat zijn krasbiljet precies gewonnen had.’ Bij elektronische controle van de kaart werd dit bevestigd.

Win for Life

De Belgische Nationale Loterij geeft aan dat het hier om 400ste winnaar van Win for Life gaat, sinds het spel ontstaan is 14 jaar geleden in 1998. Win for Life telt op dit moment krasloten in verschillende prijs categorieën. Het te winnen maandelijkse bedrag varieert per categorie, het maximale bedrag is € 3.000,-. De hoofdprijs zit verstopt in een pakket van 1 miljoen kraskaarten.